Middelbare Veiligheidskunde

Introductie MVK


Gediplomeerd Middelbaar Veiligheidskundige (MVK'er) worden? Schrijf je dan in voor de MVK-opleiding, nu ook in de regio.

Theorie en praktijk zijn gecombineerd tot een boeiend programma. Omdat het combineren van werk, studie en privé altijd een grote uitdaging is, biedt PHOV een opleiding aan die goed met het werk te combineren is en waarvan de lesstof direct in de praktijk kan worden toegepast.

 

MVK als ochtend-middagopleiding 

  • 4 mei 2017, regio Eindhoven

 

Totale duur: 16 maanden inclusief ½ jaar scriptietraject (meer zelfstudieweken in verband met studiebelasting).

Voordelen van de ochtend-middagopleiding:

 

MVK als avondopleiding 

  • 5 september 2017, regio Utrecht

 

Totale duur: 17 maanden inclusief ½ jaar scriptietraject.

Voordelen van de avondopleiding:

 

HobéonCertificering

De opleiding Middelbare Veiligheidskunde is geaccrediteerd door Hobéon.

Elke vier jaar herbeoordeeld Hobéon de opleidingen voor accreditatie. Dit om de kwaliteit van de opleiding ook door de jaren heen te garanderen. PHOV heeft haar kwaliteitssysteem zo opgezet, dat onze opleidingen van begin af aan voldoen aan deze kwaliteitseisen.

 

NVVKNVVK
Als cursist van de opleiding Middelbare Veiligheidskunde bij PHOV krijg je ter kennismaking een jaar gratis lidmaatschap van de NVVK (Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde) aangeboden (als je nog geen lid bent).


Arbeidsveiligheid.net

Ter kennismaking krijg je tijdens de opleiding een studentenabonnement op Arbeidsveiligheid.netwww.arbeidsveiligheid.net aangeboden van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals. Je vindt hier procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving.

 

Omvang van de opleiding en studiebelasting

De opleidingsduur van 800* uur is als volgt opgebouwd:

120 uur contacturen.

300* uur voor het scriptietraject.

380* uur zelfstudie.

* De genoemde getallen zijn indicatief. De totale studiebelasting is afhankelijk van reeds aanwezige kennis en ervaring en van het ambitieniveau.

Middelbare Veiligheidskunde

mail mail mail twitter linkedin