Nieuws

Wim GrisnichPHOV mag elk jaar een scriptie voordragen voor de Bob van Beekprijs van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne.

Dit jaar draagt PHOV de scriptie van Wim Grisnich voor. Zijn scriptie heeft als titel: Beoordeling van blootstelling aan gevaarlijke stoffen in een labomgeving. Van 'compliance based' naar 'risk based'.

Wij feliciteren Wim met de voordracht.

 

De Bob van Beekprijs wordt jaarlijks tijdens het symposium van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne (NVvA) uitgereikt voor de beste afstudeerscriptie van het voorgaande jaar. Per opleidingsinstituut kunnen maximaal twee afstudeerscripties worden ingediend. Een vakjury bepaalt na lezing wie zijn/haar scriptie tijdens de prijsuitreiking op 12 april 2017 mag presenteren en kans maakt op de Bob van Beekprijs.

 

Het bestuur van de NVvA heeft in maart 1998 voor het eerst de Bob van Beekprijs uitgereikt voor de beste afstudeerscriptie van het cursusjaar. Bob van Beek was een belangrijke pionier in de Nederlandse arbeidshygiëne. Hij heeft zich zeer ingespannen voor een eigenstandige opleiding Arbeidshygiëne in Nederland.

 

Klik hier voor meer informatie over de Bob van Beekprijs.

mail mail mail twitter linkedin