NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

Nieuw directielid Bart Sessink

Nieuw directielid Bart Sessink

PHOV heeft er een nieuw directielid bij, Bart Sessink. Hij stelt zich graag aan je voor:

Bart Sessink"Mijn naam is Bart Sessink, getrouwd, vader van twee dochters en woonachtig in het mooie en bourgondische Breda.

Na mijn studie werktuigbouwkunde, ben ik in 1984 dienst getreden bij de Koninklijke Marine als kort verband vrijwilliger. Tijdens mijn Marine tijd ben ik in aanraking gekomen met de duiksport waarbij het opleiden van aspirant duikers een van mijn grootste hobby’s is geworden.

In 1988 ben ik gaan werken als binnendienstadviseur arbeidsomstandigheden bij het toenmalige GAK-adviesbureau voor arbeidsomstandigheden. Hier was ik vraagbaak voor klanten op het gebied van arbeidsomstandigheden. Vanuit het kennis- en expertisecentrum ondersteunde ik daarnaast adviseurs bij het zoeken naar informatie over arbeidsomstandigheden en attendeerde ik hen op relevante ontwikkelingen op het gebied van Veiligheid en Gezondheid bij het werk.

Na het volgen van diverse opleidingen waaronder de hogere veiligheidskunde en basis arbeidshygiëne heb ik vervolgens diverse functies vervuld bij verschillende Arbodiensten. Mijn werkzaamheden bestonden in de begintijd van de Arbodiensten voornamelijk uit het uitvoeren van risico-inventarisaties en -evaluaties, maar ik was ook vaste adviseur voor diverse grote bedrijven. Van hieruit heb ik een brede scope ontwikkeld en gezien hoe belangrijk het voor bedrijven is dat er veilig en gezond gewerkt wordt. Het geven van voorlichting en instructie en/of verzorgen van opleidingen heeft hierbij altijd een belangrijke rol gespeeld in de functies die ik heb vervuld, zowel in mijn werk als privé.

In 2012 ben ik toegetreden als mede-eigenaar van het adviesbureau Muopo Inventive Consultancy. Door de samenwerking van Muopo Inventive Consultancy met PHOV, waaruit de gecombineerde opleiding MVK-MAH is ontstaan, ben ik binnen PHOV in de loop van de jaren ingezet als docent, scriptiebegeleider en examinator bij de verschillende opleidingen.

Gedurende lange tijd heeft Hub Daniels zich ingezet voor PHOV. Hub heeft aangeven nog meer te willen gaan genieten van zijn vrije tijd en heeft daarom besloten zijn taken, op termijn, te willen gaan neerleggen. Naast Wim van Alphen werd gezocht naar een directielid. Vanuit mijn contacten met PHOV is mij gevraagd of ik taken van Hub Daniels zou willen overnemen. Hierbij zijn mijn belangrijkste aandachtsgebieden, financiën, beheer en kwaliteitsbewaking.

Ik wil mijzelf typeren als een enthousiast en resultaatgericht persoon die, met een flinke dosis energie, zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend functioneert.

Op basis van mijn ervaring en enthousiasme voor dit mooie vak zal ik met volle energie invulling geven aan mijn nieuwe rol als directielid."

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]