NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Incompany

NMBS-Mobility

TESTIMONIAL VAN DE OPDRACHTGEVER VAN DE INTERNE CURSUS "LEREN VAN ONGEVALLEN" BIJ NMBS TE BRUSSEL!

Na een herstructurering binnen de safety-cell van de NMBS ontstond de behoefte om een opleiding “Leren van ongevallen” te organiseren.

De opleiding moest aan twee behoeftes voldoen:

  1. De nieuwe medewerkers met weinig ervaring op een gedegen manier kennis te laten maken met het hoe en waarom van het aanpakken van incidenten- en ongevallenonderzoek.
  2. De ervaren medewerkers hun kennis verfijnen en aanvullen met nieuwe inzichten en technieken en ze ook in staat te stellen hun opgedane kennis mee te geven aan hun medewerkers.

Na een zoektocht kwamen we snel bij PHOV uit, zij konden namelijk een opleiding incompany op maat aanbieden. 

We konden in samenspraak met PHOV het programma samenstellen. Dit verliep zeer vlot en volledig naar wens. Daarnaast verliep de verdeling van het nodige cursusmateriaal uitstekend.

Tijdens de tweedaagse opleiding werden alle gevraagde punten aangebracht. Dit alles was een perfecte kruisbestuiving van theorie en praktijk, doorspekt met passend (soms schokkend, soms hilarisch) beeldmateriaal. Op deze manier werd iedereen bij de les gehouden en werd de essentie zeer duidelijk. 

De deelnemers voor wie dit georganiseerd werd waren unaniem lovend, zowel voor de expertise van de lesgever, de heer Van Alphen, die een zeer aangename vertellende stijl aan de dag legt, als voor het goede evenwicht dat gevonden werd tussen theorie en praktijk.

De nieuwe werknemers hebben goede start gemaakt en zoals men weet is goed begonnen half gewonnen. De ervaren medewerkers kregen de wind opnieuw in de zeilen! 

Bij een vervolgcursus kijken we zeker weer in de richting van PHOV. 

In naam van alle medewerkers die de cursus volgden: VAN HARTE DANK. 

ing. Carl Lapiere, Exploitatieveiligheid/onderzoeker

NMBS-Mobility

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]