NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

Opleiding Arbeidshygiëne PHOV geslaagd!

Opleiding Arbeidshygiëne PHOV geslaagd!

Nieuwe structuur werkt. Het is nu een feit.

Het initiatief van de PHOV om de opleidingen tot Hoger Veiligheidskundige en Arbeidshygiëne nader tot elkaar te brengen en deze als specialismen bovenop een gemeenschappelijk basisprogramma te plaatsen, is geslaagd.

De eerste volwaardige arbeidshygiënisten zijn afgeleverd (voor de Hoger Veiligheidskundigen was dat al veel langer het geval). De specialismen zijn beide beoordeeld door Hobéon SKO en goed bevonden en dus toegelaten.

Voor HVK'ers een zeer interessante optie om zich verder te specialiseren tot arbeidshygiënisten en zich daarmee een breder vakterrein te verwerven. Voor de arbeidshygiënisten zeer interessant om zich te verbreden op het veiligheidskundige terrein en daardoor een betere marktpositie te verkrijgen. Immers veiligheid is “in”, arbeidshygiëne helaas minder.

Voor beide beroepsbeoefenaren interessant om door deze nieuwe mogelijkheid met relatief minder moeite en kosten zich toch het andere vakgebied eigen te maken. Verder een prachtige combinatie van de meer wetenschappelijke insteek van de arbeidshygiënist met de meer praktische insteek van de veiligheidskundige: een ware synergie. Voor de kandidaten zelf maar ook voor hun klanten een verrijking. 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]