NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

PHOV  op Congres Industriële veiligheid, 30 januari 2020 in Maarssen

PHOV op Congres Industriële veiligheid, 30 januari 2020 in Maarssen

PHOV zal op 30 januari 2020 weer deelnemen met een stand aan het congres Industriële Veiligheid in de Fabrique in Utrecht. 
Het congres is van 8.00 tot 18.00 uur. En u bent natuurlijk van harte welkom! 

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 500 tot 550 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Thema: Samenhang in Veiligheid

Veiligheid (en daarmee ook onveiligheid) is vrijwel nooit op zichzelf staand en is slechts in uitzonderlijke gevallen het gevolg van uitsluitend toeval. Doorgaans ligt er een root cause aan ten grondslag. Deze grondoorzaak is niet altijd 1-2-3 te achterhalen en ligt vaak vele stappen voor het (bijna) incident. Een ding is zeker; er is bij zowel veiligheid als bij onveiligheid altijd sprake van samenhang van meerdere events. Deze aaneenschakeling van gebeurtenissen of beslissingen kunnen legio zijn; er is onvoldoende vakkennis, het ontbreekt aan integriteit, systemen, structuren en processen zijn niet eenduidig of er is sprake van belangenverstrengeling en zijn opdrachten tegenstrijdig. Alles verhoudt zich tot elkaar waarbij zelfs het kleinste - ogenschijnlijk verwaarloosbare - onderdeel een functie heeft in het systeem. Dit maakt iets veilig of juist niet! 

Door hier in te schrijven kunt u gratis deelnemen.
Inschrijven kan middels deze link: iv.heliview.nl/aanmelden?relationcode=CMCGXPCW
Gebruik daarbij deze code: CMCGXPCW.

Meer informatie is te vinden op: https://iv.heliview.nl/over-het-congres/ 

 

 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]