NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

White-paper: Nationaal RI&E Onderzoek

White-paper: Nationaal RI&E Onderzoek

Het samenwerkingsverband, PHOV, VHP en Kerckebosch heeft in het voorjaar van 2014 een groot nationaal RI&E onderzoek gehouden. Lees nu de uitkomsten van dit interesante onderzoek in deze white-paper: Nationaal RI&E Onderzoek 2014 

Inleiding
Een groot aantal mensen heeft de afgelopen maanden gehoor gegeven aan de oproep mee te doen aan het Nationaal RI&E onderzoek 2014. Maar liefst 456 respondenten vulden de enquête in. Daarmee  geven zij ons een goed beeld van hoe de RI&E gebruikt wordt in hun bedrijf, hoe nuttig zij dit instrument vinden en waar ze specifiek tevreden of minder tecreden over zijn.

De respondenten die de enquête invulden, kwamen veelal uit de productie (103 respondenten) en de dienstverlening (78 respondenten). Opvallend is dat de respondenten grotendeels in grote bedrijven werken: 42% geeft aan in een bedrijf met 500 of meer werknemers te werken, nog eens 27% werkt in een bedrijf dat 100-500 werknemers telt.

In de enquête vroegen we naar de aanleiding, frequentie en verantwoordelijke als het gaat om de RI&E. Ook gingen we in op het al dan niet uitbesteden van de RI&E en op het gebruik van eventuele aanvullende RI&E's. De tevredenheid over het gebruikte RI&E instrument werd ook bevraagd. De resultaten die uit de enquête komen, lees u terug in dit document. 

Veel leesplezier!
Nationaal RI&E Onderzoek 2014 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]