SCHRIJF JE IN

voor Specialisatie HVK voor Arbeidshygiënisten Inschrijven

Specialisatie HVK voor Arbeidshygiënisten

Zo maakt PHOV verschil

Zo maakt PHOV verschil

Mooie verbinding praktijk en theorie

Je krijgt les van docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied en auteurs van toonaangevende boeken op arbogebied: de beste kennis uit de eerste hand.
Opleiding en werk zijn verregaand geïntegreerd: opdrachten voer je uit in de eigen werkomgeving. Je werkt vaak intensief samen met medecursisten waardoor je ook veel leert van hun ervaring en expertise.

Het onderwijs is geënt op de Nederlandse wet- en regelgeving, is up to date en anticipeert op nieuwe wetgeving.

Kwaliteit gewaarborgd

PHOV is al 30 jaar toonaangevend met de HVK-opleiding en heeft haar stempel gedrukt op de ontwikkeling en toekomst van het vakgebied Veiligheidskunde.
De stichting PHOV kent geen winstoogmerk maar heeft kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van ‘het vak veiligheidskunde’ als doelstellingen.

Altijd toegang tot actuele en relevante informatie

Door de intensieve samenwerking met onderstaande partners is PHOV in staat haar cursisten altijd te voorzien van relevante en actuele informatie op het gebied van arbeidsveiligheid. Tijdens de Specialisatie HVK krijg je als cursist van PHOV toegang hun platformen.

  • HSE platform Sdu

    Sdu HSEAls onderdeel van het lesmateriaal krijg je toegang tot het HSE platform van Sdu. Op het HSE platform vind je praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen.

  • Arbeidsveiligheid.net

    Arbeidsveiligheid.netTer kennismaking krijg je een studentenabonnement aangeboden op www.arbeidsveiligheid.net van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals, waar je procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving vind.

Prettig studeren

PHOV beschikt over centraal gelegen goed bereikbare leslocaties in Utrecht en omgeving.

Als kleine gespecialiseerde organisatie zijn de lijnen kort. Je kent iedereen en word je persoonlijk benaderd.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]