SCHRIJF JE IN

voor Middelbare Veiligheidskunde Inschrijven

Middelbare Veiligheidskunde

Ervaringen oud-cursisten

Ervaringen oud-cursisten

René Detmers - Parenco
"De opleiding is goed georganiseerd en de docenten waren vakinhoudelijk ook erg goed. Ze hebben veel ervaring, dus weten ook echt goed waar ze het over hebben. Ook de dames van het cursusbureau weten overal veel vanaf. Ze zorgen ervoor dat alles gewoon goed en lekker verloopt met betrekking tot de opleiding. Die combinatie zorgt er voor dat het een goede opleiding is." 

Wim Barelds - AkzoNobel
"Ik werk in ploegen en het was voor mij makkelijker om in de avonduren een opleiding te volgen, omdat ik dan makkelijker vrij kon vragen en dan hadden mijn collega’s er ook niet veel last van." 

Mark van Dorsten
"Ik ben erg positief over de begeleiding. Er waren veel mensen uit de praktijk en die weten er veel vanaf. Zij voelen met je mee en denken ook met je mee. Je bent bij PHOV geen nummer." 

Jan Dücker - VeiligheidsInstituut Nederland
"De docenten waren erg goed, omdat ze uit de praktijk kwamen. Daarom was de opleiding kwalitatief zo goed. Docenten combineerden theorie met praktijk en daardoor leerde je heel veel. Ze hadden veel ervaring en kennis uit de praktijk en daardoor wisten ze gewoon heel veel. Want ja, als je een docent hebt die zijn ervaring uit de boeken haalt, heeft dat geen toegevoegde waarde." 

Piet Groeneveld - Van Oord Dredging & Marine Contractors
"Het is een leuke club om een opleiding bij te volgen en ik ben er van overtuigd dat wat je bij PHOV haalt, ook echt van waarde is."

 

Wil je meer ervaringen lezen? Kijk eens bij de ervaringen op springest.nlInschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]