SCHRIJF JE IN

voor Middelbare Veiligheidskunde Inschrijven

Middelbare Veiligheidskunde

Ervaringen oud-MVK-cursisten

Ervaringen oud-MVK-cursisten

Herwin van Eldijk
"Mijn ervaring met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde via PHOV is in alle opzichten positief. De zeer kundige docenten en de manier van lesgeven als erg prettig ervaren.
De randzaken zoals de online leeromgeving, het materiaal en het contact met de docenten of cursusbureau zijn allemaal zeer goed. Het inspelen in Coronatijd op het online lesgeven was ook goed geregeld. Al met al deze opleiding via PHOV kan ik alleen maar aanraden aan mensen die voor de keuze staan om MVK te gaan halen."

Leo Noordam
"In een periode van anderhalf jaar heb ik veel praktische kennis vergaard om mijn rol als veiligheidskundige binnen Rijk Zwaan in te kunnen vullen. Heldere communicatie vanuit PHOV, gemotiveerde docenten vanuit de praktijk en een enthousiaste groep medestudenten maakt studeren bij PHOV een prettige ervaring. De locatie van de lessen is goed bereikbaar. Het enige minpuntje is dat er soms lang gewacht moest worden op de uitslag van een opdracht, maar de feedback die je krijgt is dan weer van zodanige aard dat je er in de praktijk weer je voordeel mee kunt doen. Er heerst een prettige sfeer binnen PHOV en de lijnen qua communicatie met het cursusbureau zijn kort. Kortom een prima georganiseerde opleiding!"

Mark van Dorsten
"Ik ben erg positief over de begeleiding. Er waren veel mensen uit de praktijk en die weten er veel vanaf. Zij voelen met je mee en denken ook met je mee. Je bent bij PHOV geen nummer." 

Jan Dücker - VeiligheidsInstituut Nederland
"De docenten waren erg goed, omdat ze uit de praktijk kwamen. Daarom was de opleiding kwalitatief zo goed. Docenten combineerden theorie met praktijk en daardoor leerde je heel veel. Ze hadden veel ervaring en kennis uit de praktijk en daardoor wisten ze gewoon heel veel. Want ja, als je een docent hebt die zijn ervaring uit de boeken haalt, heeft dat geen toegevoegde waarde." 

Piet Groeneveld - Van Oord Dredging & Marine Contractors
"Het is een leuke club om een opleiding bij te volgen en ik ben er van overtuigd dat wat je bij PHOV haalt, ook echt van waarde is."

 

Wil je meer ervaringen lezen? Kijk eens bij de ervaringen op springest.nlInschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]