SCHRIJF JE IN

voor Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne Inschrijven

Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne

Voor wie?

Voor wie?

Als MVK'er neem en krijg je op de werkvloer vaak al verantwoordelijkheid voor de arbeidshygiëne. Met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde mis je daarvoor eigenlijk een deel van de benodigde expertise en vaardigheden. Ook werkgevers zijn zich hier steeds meer van bewust en dringen aan op bijscholing.
PHOV biedt jou daarom de Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne voor MVK'ers. In de opleiding zijn theorie en praktijk gecombineerd tot een boeiend programma en de handige opbouw laat je alleen die onderdelen volgen die aanvullend zijn op je ervaring en kennis. Schrijf je daarom nu in en vergroot zo je waarde op de arbeidsmarkt. 

Toelatingseisen

Je bent toelaatbaar voor de Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden:

  • je gecertificeerd MVK'er bent of
  • je de afgelopen 5 jaar het MVK-diploma hebt behaald bij een toegelaten MVK-opleiding en werkzaam bent in het vakgebied of
  • het langer dan 5 jaar geleden is dat je het MVK-diploma hebt behaald bij een toegelaten MVK-opleiding, je nog steeds werkzaam bent in het vakgebied en je kan aantonen dat je de MVK-kennis en -vaardigheden op niveau hebt gehouden. 

Hercertificering

Hobéon SKOHet volgen van de Specialisatie Middelbare Arbeidshygiëne levert 6 SKO-punten op voor hercertificering van Middelbaar Veiligheidskundigen! Meer informatie over persoonscertificatie vind je op www.hobeon.nl.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]