SCHRIJF JE IN

voor Kopopleiding A&O Inschrijven

Kopopleiding A&O

Voor wie?

Voor wie?

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor HVK’ers en AH’ers die niet alleen willen leren wát er inhoudelijk moet veranderen, maar ook hoe ze zorgen voor deze omslag in houding en gedrag van medewerkers.

Toelatingscriteria

Je bent toelaatbaar voor de kopopleiding A&O als je voldoende kennis van en ervaring met sociaal-wetenschappelijke en/of bedrijfskundige vraagstukken hebt en voldoet aan één van onderstaande voorwaarden:

  • je gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige en/of Arbeidshygiënist bent of
  • je de afgelopen 5 jaar het diploma Hogere Veiligheidskunde en/of Arbeidshygiëne hebt behaald bij een toegelaten HVK en/of AH-opleider en werkzaam bent in het vakgebied of
  • het langer dan 5 jaar geleden is dat je het diploma Hogere Veiligheidskunde of Arbeidshygiëne bij een toegelaten HVK en/of AH-opleider hebt behaald, je nog steeds werkzaam bent in het vakgebied en je kan aantonen dat je de vakinhoudelijke kennis en vaardigheden op niveau hebt gehouden.

 

Vrijstelling

De competenties van de Hoger Veiligheidskundige, Arbeidshygiënist en Arbeids- en Organisatiedeskundige zijn voor een belangrijk deel identiek. Daarom krijg je als Hoger Veiligheidskundige en/of Arbeidshygiënist vrijstelling voor de basismodules Wet- en regelgeving, Adviesvaardigheden, Algemene veiligheidskunde en arbeidshygiëne, Risico-inventarisatie en -evaluatie, Beïnvloedingsvaardigheden en Managementsystemen (meer informatie over de inhoud van deze basismodules) en hoef je alleen de kopopleiding te volgen.

 

Geen diploma Hogere Veiligheidskunde en/of Arbeidshygiëne?

Ben je geen Hoger Veiligheidskundige en/of Arbeidshygiënist, maar heb je wel interesse in de kopopleiding A&O? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van jouw vooropleiding, kennis en ervaring kunnen er eventueel vrijstellingen worden verleent voor een of enkele basismodules en kan je instromen in de kopopleiding A&O.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]