SCHRIJF JE IN

voor Kopopleiding A&O Inschrijven

Kopopleiding A&O

Wat houdt het in?

Wat houdt het in?

De dagelijkse praktijk van de A&O-deskundige, waarbij de klant centraal staat, is het uitgangspunt van de kopopleiding. Een goedlopende organisatie is gebaat bij gemotiveerde, betrokken en gezonde werknemers, ook uit financieel belang. Aan de ene kant het organiseren van werk en functies en aan de andere kant gedrag en cultuur. Hiervoor wordt binnen de kopopleiding de bedrijfskundige invalshoek gecombineerd met sociologische en arbeidspsychologische inzichten en veranderkunde.

Gedragsverandering

Gedragsverandering klinkt wellicht abstract, maar wordt in deze kopopleiding heel concreet gemaakt. Je krijgt handvatten aangereikt voor diagnose, verdiept jouw kennis van veranderkunde, organisatiecultuur en vertaalt dit naar implementatieadvies voor bedrijven. Daarnaast ligt de nadruk op ontwikkeling van de organisatie die veiligheids- en gezondheidsgedrag stimuleert, dus vanuit de organisatie denken om veiligheid en gedrag te verbeteren.

Goede mix

Deze post HBO-opleiding heeft een goede mix van zelfstudie en samenwerking; praktijk en theorie.

De lessen worden vorm gegeven door gecertificeerde A&O-deskundigen en specialisten uit het vakgebied. De specialisten zijn onder andere docenten van verschillende universiteiten en kennisinstituut TNO.

Wat is de meerwaarde van de A&O-opleiding voor veiligheidskundigen en arbeidshygiƫnisten? Bekijk dit filmpje met oud-A&O-cursisten Bas en Ron. Ze vertellen je er graag over!Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]