SCHRIJF JE IN

voor Specialisatie Arbeidshygiëne Inschrijven

Specialisatie Arbeidshygiëne

Zo maakt PHOV verschil

Zo maakt PHOV verschil

PHOV heeft de missie bij te dragen aan de kennisvergroting op veiligheidskundig gebied én aanverwante gebieden. Arbeidshygiëne valt duidelijk onder deze definitie. Breed gezien is arbeidshygiëne een veiligheidskundig onderwerp: bijvoorbeeld de blootstelling aan gevaarlijke stoffen die op termijn tot gezondheidsletsel kan leiden. De HVK-opleiding besteedde al enige aandacht aan arbeidshygiëne, met de Specialisatie Arbeidshygiëne gaan we dieper op het vakgebied in.

Mooie verbinding praktijk en theorie

Je krijgt les van docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied en auteurs van toonaangevende boeken op arbogebied: de beste kennis uit de eerste hand.
Opleiding en werk zijn verregaand geïntegreerd: opdrachten voer je uit in de eigen werkomgeving. Je werkt vaak intensief samen met medecursisten waardoor je ook veel leert van hun ervaring en expertise.Het onderwijs is geënt op de Nederlandse wet- en regelgeving, is up to date en anticipeert op nieuwe wetgeving.

Altijd toegang tot actuele en relevante informatie

Door de intensieve samenwerking met onderstaande partners is PHOV in staat haar cursisten altijd te voorzien van relevante en actuele informatie op het gebied van arbeidsveiligheid. Tijdens de Specialisatie Arbeidshygiëne krijg je als cursist van PHOV toegang hun platformen.

  • HSE platform Sdu

    Sdu HSEAls onderdeel van het lesmateriaal krijg je toegang tot het HSE platform van Sdu. Op het HSE platform vind je praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen.

  • Arbeidsveiligheid.net

    Arbeidsveiligheid.netTer kennismaking krijg je tijdens de specialisatie een studentenabonnement op www.arbeidsveiligheid.net aangeboden van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals. Je vindt hier procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving.

Prettig studeren

PHOV beschikt over centraal gelegen, goed bereikbare leslocaties in Utrecht en omgeving.

We zijn een kleine gespecialiseerde organisatie. De lijnen zijn kort, je kent iedereen en word je persoonlijk benaderd.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]