SCHRIJF JE IN

voor Combi HVK, AH en/of A&O Inschrijven

Combi HVK, AH en/of A&O

Waardevol netwerk

Waardevol netwerk

Als cursist van de gecombineerde opleiding bouw je bij PHOV aan een hoogwaardig netwerk van specialisten op alle gebieden (docenten en mentoren) en een groep van professionals (je medestudenten) binnen grote interessante bedrijven en organisaties. Online vormt zich een groeiend netwerk in de verschillende PHOV LinkedIn-groepen, onder andere:

PHOV (oud) cursisten   

Voor alle cursisten en afgestudeerden van PHOV. 

PHOV

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de activiteiten die PHOV organiseert.

NVVKNVVK

Als de specialisatie HVK een onderdeel van jouw combi-opleiding bij PHOV is krijg je ter kennismaking een jaar gratis lidmaatschap van de NVVK (Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde) aangeboden (als je nog geen lid bent)

NVvA

Nederlandse Vereniging voor ArbeidshygiëneVolg je de specialisatie Arbeidshygiëne als onderdeel van de combi-opleiding bij PHOV krijg je ter kennismaking een gratis lidmaatschap van de NVvA (Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne) aangeboden van 2 jaar (als je nog geen lid bent). Tevens bedraagt het lidmaatschap na afronding van de opleiding het eerste jaar slechts € 30,-.

BA&O

Beroepsvereniging voor Arbeids- en OrganisatiedeskundigenIs de kopopleiding A&O een onderdeel van jouw combi-opleiding bij PHOV krijg je ter kennismaking een gratis lidmaatschap van de BA&O (Beroepsvereniging Arbeids- en Organisatiedeskundigen) aangeboden voor een jaar (als je nog geen lid bent).

Arbeidsveiligheid.net

Arbeidsveiligheid.netTer kennismaking krijg je tijdens de opleiding een studentenabonnement op www.arbeidsveiligheid.net aangeboden van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals. Je vindt hier procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]