SCHRIJF JE IN

voor Combi HVK, AH en/of A&O Inschrijven

Combi HVK, AH en/of A&O

Zo maakt PHOV het verschil

Zo maakt PHOV het verschil

Mooie verbinding praktijk en theorie

Je krijgt les van docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied en auteurs van toonaangevende boeken op arbogebied: de beste kennis uit de eerste hand.
Opleiding en werk zijn verregaand geïntegreerd: opdrachten voer je uit in de eigen werkomgeving. Je werkt vaak intensief samen met medecursisten waardoor je ook veel leert van hun ervaring en expertise.

Het onderwijs is geënt op de Nederlandse wet- en regelgeving, is up to date en anticipeert op nieuwe wetgeving.

Altijd toegang tot actuele en relevante informatie

Door intensieve samenwerking met onderstaande partners is PHOV in staat haar cursisten altijd te voorzien van actuele en relevante informatie op het gebied van arbeidsveiligheid. Je krijgt als cursist van PHOV gedurende de opleiding toegang hun platformen.

  • HSE platform Sdu

    Sdu HSEAls onderdeel van het lesmateriaal krijg je toegang tot het HSE platform van Sdu. Op het platform vind je praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen.

  • Arbeidsveiligheid.net

    Arbeidsveiligheid.netTijdens de opleiding krijg je, ter kennismaking, een studentenabonnement op www.arbeidsveiligheid.net aangeboden van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals. Je vindt hier procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving.

Prettig studeren

PHOV beschikt over centraal gelegen goed bereikbare leslocaties in Utrecht en omgeving.

Doordat we een kleine gespecialiseerde organisatie zijn, zijn de lijnen kort, ken je iedereen en word je persoonlijk benaderd.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]