SCHRIJF JE IN

voor Hogere Veiligheidskunde Inschrijven

Hogere Veiligheidskunde

Ervaringen oud-HVK-cursisten

Ervaringen oud-HVK-cursisten

Arno de Jong
"Ik heb de opleiding als zeer leerzaam ondervonden. Goede deskundige docenten, prettige accurate communicatie met het cursusbureau en goede begeleiding.
Het volgen van de opleiding heeft mijn kennis en kunde en blikveld zeer verrijkt en heeft gezorgd voor weer nieuwe carrière kansen."

Vincent van Zaalen - Movares
"Goede organisatie, kundige en bevlogen docenten en uitgebreid en overzichtelijk naslag werk in de vorm van boeken en mappen. Daarnaast veel persoonlijke en attente aandacht vanuit de organisatie. PHOV is een aanrader als je HVK wilt doen."

Albert Tuil
"Goede opleiding en niveau, ik ben er erg tevreden over maar vraagt veel tijd en aandacht maar dan heb je ook wat. Leuke ervaringen die ik niet had willen missen."

John Schouwenaars - ProRail
"Min of meer toevallig ben ik met veiligheid in aanraking gekomen. Het onderwerp fascineerde me dermate dat ik me er verder in wilde gaan ontwikkelen door het volgen van een opleiding HVK. Uit diverse aanbieders heb ik gekozen voor PHOV, een keuze die ik zeker kan aanbevelen. De kracht van PHOV ligt in de uitgebalanceerde combinatie van kennis (inhoud) en persoonlijke vaardigheden. Erg prettig is ook de ruimte die geboden wordt om cases uit je eigen praktijk te gebruiken in de verschillende lessen en modules. Lessen die gegeven worden door docenten die autoriteiten zijn op hun vakgebied.
Ik heb PHOV ervaren als een goed georganiseerde en erg prettige opleider die mij een grote stap verder heeft gebracht in mijn professionele ontwikkeling."


Wil je meer ervaringen over onze opleiding Hogere Veiligheidskunde lezen? Kijk dan bij de ervaringen op springest.nlInschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]