SCHRIJF JE IN

voor MVK-MAH gecombineerd Inschrijven

MVK-MAH gecombineerd

Begeleiding en toetsing

Begeleiding en toetsing

Cursusleider

Elke cursusgroep krijgt een cursusleider toegewezen, die jou en jouw medecursisten begeleidt tijdens de opleiding. 

Intakegesprek

Voor aanvang van de opleiding vindt er een intakegesprek plaats tussen jou, de cursusleider en het cursusbureau. Tijdens het gesprek worden onder andere jouw leerdoelen besproken. 

Digitale leeromgeving

Tijdens de specialisatie heb je toegang tot onze online leeromgeving.

Inhalen lessen

Als je onderdelen van het programma moet missen, is het mogelijk deze onderdelen bij een volgende cursusgroep in te halen.

Toetsing

De modules worden getoetst door middel van opdrachten en/of tentamens.

Tijdens de opleiding start het scriptietraject, dat doorloopt na het cursorisch gedeelte. Het scriptietraject wordt afgesloten met een presentatie en verdediging van de scriptie. 

Begeleiding scriptietraject

Het scriptietraject wordt behandeld als separaat traject en resulteert in een scriptie. Samen met enkele medecursisten vorm je een scriptiegroep (als intervisiegroep), waarin de scriptie besproken wordt. PHOV wijst een mentor toe voor het beantwoorden van vragen over het scriptietraject. 

De gecombineerde MVK-MAH-opleiding kan je afronden met twee aparte scripties, een scriptie gericht op de veiligheidskunde en een scriptie gericht op de arbeidshygiëne. Afhankelijk van het onderwerp is het ook mogelijk om een gecombineerde scriptie te schrijven, waar beide onderdelen duidelijk in naar voren komen.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]