SCHRIJF JE IN

voor MVK-MAH gecombineerd Inschrijven

MVK-MAH gecombineerd

Zo maakt PHOV het verschil

Zo maakt PHOV het verschil

  • In één traject zowel het diploma Middelbare Veiligheidskunde (MVK) als het diploma Middelbare Arbeidhygiëne (MAH) behalen.
  • De opleiding MVK-MAH sluit naadloos aan bij de gecombineerde opleiding Hogere Veiligheidskunde-Arbeidshygiëne van PHOV, wat doorstromen vereenvoudigd.

Mooie verbinding praktijk en theorie

Je krijgt les van docenten uit de praktijk: de beste kennis uit de eerste hand. Binnen de opdrachten komen opleiding en werk samen, deze voer je uit in de eigen werkomgeving. Je werkt vaak intensief samen met medecursisten waardoor je ook veel leert van hun ervaring en expertise.
Het onderwijs is geënt op de Nederlandse wet- en regelgeving, is up to date en anticipeert op nieuwe wetgeving.

Kwaliteit gewaarborgd

PHOV is al ruim 30 jaar toonaangevend met haar opleidingen en heeft haar stempel gedrukt op de ontwikkeling en toekomst van het vakgebied.

PHOV heeft kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van ‘het vak veiligheidskunde’ als doelstellingen.

Altijd toegang tot actuele en relevante informatie

Door de intensieve samenwerking met onderstaande partners is PHOV in staat haar cursisten altijd te voorzien van relevante en actuele informatie op het gebied van arbeidsveiligheid. Tijdens de gecombineerde opleiding MVK-MAH krijg je als cursist van PHOV toegang hun platformen.

  • HSE platform Sdu

    Sdu HSEAls onderdeel van het lesmateriaal krijg je toegang tot het HSE platform van Sdu. Hier vind je praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen.

  • Arbeidsveiligheid.net

    Arbeidsveiligheid.netTer kennismaking krijg je een studentenabonnement op www.arbeidsveiligheid.net aangeboden van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals. Je vindt hier procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving.

Prettig studeren

PHOV beschikt over centraal gelegen goed bereikbare leslocaties in Utrecht en omgeving.
We zijn een kleine gespecialiseerde organisatie, waar je iedereen kent. De lijnen zijn kort en word je persoonlijk benaderd.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]