SCHRIJF JE IN

voor Arbeidshygiëne Inschrijven

Arbeidshygiëne

Zo maakt PHOV verschil

Zo maakt PHOV verschil

Deze post HBO-opleiding bestaat uit een goede mix van zelfstudie en samenwerking. Naast de theorielessen, ga je ook in de praktijk oefenen met meetapparatuur.
Het onderwijs is geënt op de Nederlandse wet- en regelgeving, is up to date en anticipeert op nieuwe wetgeving.

Mooie verbinding praktijk en theorie

De docenten staan met twee benen in de praktijk. Het zijn autoriteiten op hun vakgebied en auteurs van toonaangevende boeken op arbogebied: de beste kennis uit de eerste hand.
De opleiding en het werk zijn verregaand geïntegreerd: opdrachten voer je uit in de eigen werkomgeving. Verder werk je vaak intensief samen met medecursisten waardoor je ook veel leert van hun ervaring en expertise.

Altijd toegang tot actuele en relevante informatie

PHOV heeft een intensieve samenwerking met onderstaande partners. Hierdoor is PHOV in staat haar cursisten altijd te voorzien van relevante en actuele informatie op het gebied van arbeidsveiligheid. Als cursist van PHOV krijg je tijdens de opleiding toegang hun platformen.

  • HSE platform Sdu

    Sdu HSEAls onderdeel van het lesmateriaal krijg je toegang tot het HSE platform van Sdu. Hier vind je praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen.

  • Arbeidsveiligheid.net

    Arbeidsveiligheid.netTer kennismaking krijg je tijdens de opleiding Arbeidshygiëne een studentenabonnement op www.arbeidsveiligheid.net aangeboden van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals waar je procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving vind.

Prettig studeren

De lessen worden gegeven op centraal gelegen goed bereikbare leslocaties in Utrecht en omgeving.
Een cursusleider staat je bij, bij alle studie- en organisatorische zaken.
We zijn een kleine gespecialiseerde organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en je persoonlijk benaderd wordt.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]